Categories
一般通渠新聞 一般通渠方法 水利博客 維修水喉 裝修風水 通渠博客 通渠專家分部公司 通渠教學 通渠方法 通渠服務 防水工程 防水打針 防水打針教學 防水與風水 防水防漏 高危工作 24小時緊急求助,專業通渠方法,彈弓機,渠道內有硬物,高壓槍,高壓水機,高溫機 高壓通渠

疏通劑疏通下水道方法 – 香港通渠專家-98159809下水道疏通剂成分是什麼?

3 replies on “疏通劑疏通下水道方法 – 香港通渠專家-98159809下水道疏通剂成分是什麼?”

[…] 通常遇到家裡廁所或者下水道堵塞了,不少街坊都會選擇買瓶通渠劑自己嘗試解決問題。可這畢竟是化學品,使用時必須得嚴格按照說明操作,不然分分鐘會出事。近日,東莞有一名女子就因為錯誤使用通渠劑,差點遭毀容。專人通渠教學熱線:    9815-9809 […]

[…] 塞水渠真係好濕滯,平時淤積喺水渠裡面嘅廚餘 、 頭髮 、 污糟嘢 一次湧上嚟,塞起上嚟真係頭都痕埋。不過問題嚟啦,究竟要點樣先可以通渠呢?係咪一定要請通渠公司或者通渠師傅進行高壓通渠?自己用通渠水或者通渠劑又有咩注意呢?就等我地為你介紹5種簡易通渠法,助你輕鬆通渠啦! […]